Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 3/02/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

Els pressupostos de la Generalitat per al 2023 preveuen invertir 7,9 milions d’euros al pla estratègic de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Dins aquesta xifra també s’inclou una partida per impulsar el projecte d’ampliació del bloc quirúrgic de l’hospital de Blanes, un projecte que havia quedat aturat.
Altres inversions previstes al territori són la construcció del nou CAP d’Hostalric o la instal·lació de tractament d’aigua marina a la dessalinitzadora de la Tordera.

– I Lloret de Mar celebrarà la Revetlla de la Capital aquest dissabte 4 de febrer. Aquesta trobada de més d’una vintena d’entitats donarà el tret de sortida a la Capital de la Cultura Catalana 2023.

La trobada serà de 10 del matí a 2 de la tarda a la Plaça Domènec Moner, al barri del Rieral. Segons l’Ajuntament de Lloret, aquest enclavament va en sintonia amb la voluntat de seguir desubicant les activitats programades en el marc de la capitalitat de la cultura. A la zona hi haurà parades de les diferents entitats, tallers i un escenari amb exhibicions de cant coral, danses tradicionals i actuacions.

– El Port d’Arenys serà aquest dissabte un dels escenaris dels actes d’agermanament entre La Ràpita i Arenys de Mar. El punt central del programa serà la rebuda d’una delegació rapitenca a la Plaça de Salvador Espriu. Aquesta plaça està a tocar dels habitatges de Sant Elm que van acollir les primeres famílies rapitenques que van arribar a Arenys a mitjans del segle 20. La delegació visitarà la vila i participarà en un acte de descoberta d’una placa commemorativa al Port d’Arenys.
El passat octubre La Ràpita va acollir una primera part dels protocols d’agermanament amb els respectius acords del Ple municipal de cada ajuntament i també la signatura entre les respectives confraries de pescadors. 

– I ja es coneixen tots els detalls de la 102a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. Enguany hi competiran un total de 25 equips que recorreran les set etapes que uniran Sant Feliu de Guíxols i Barcelona; una d’aquestes, la segona, tindrà sortida des de Mataró. Rubèn Pèris, director de la cursa, ha explicat durant al presentació que enguany la volta es preveu molt exigent. La 102a Volta Ciclista a Catalunya tindrà tres arribades en altura, Vallter, La Molina i Lo Port, un fet que no es vivia des del 2001. La Volta tindrà lloc del 20 al 26 de març.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit