Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 28/03/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, reclama a l’Estat inversions urgents per evitar que incidències com la que aquest diumenge ha obligat a tallar el trànsit ferroviari entre Malgrat i Pineda de Mar siguin cada cop més habituals.
Més d’enllà d’inversions urgents per garantir el servei ferroviari, tant des del Consell Comarcal com des de l’Ajuntament de Malgrat també reclamen que l’Estat “repensi” tot el mapa d’infraestructures de la comarca i que aposti pel trasllat de la R1 a l’interior, on no estaria tant exposada als temporals i tindria una menor afectació en el dia a dia dels veïns i veïnes.

-La fi dels treballs per part d’Endesa i l’Ajuntament a la urbanització les Comes de Sils ha permès tornar a la normalitat als veïns de la urbanització, que fa dos mesos que no pateixen talls de llum. En concret, s’ha actuat en dos transformadors per tal de millorar-ne el rendiment i també s’ha canviat el cablejat elèctric. Des de l’Ajuntament es mostren satisfets però alerten que cal seguir treballant en les millores.

-La festa major de Les Santes de Mataró seran aquest 2022 “com sempre”. Aquesta és la línia amb que treballa la direcció de Cultura de l’Ajuntament, segons ha explicat a l’Agència Catalana de Notícies el regidor mataroní Xesco Gomar. Algunes coses, però sí que podrien canviar, després de l’experiència del 2021. Per exemple, alguns dels actes es podrien descentralitzar per estendre l’esperit de la festa més enllà del centre ciutat.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit