Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 26/10/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’exregidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Blanes, Rosa Aladern, ha deixat el grup municipal de Blanes En Comú Podem i passa a ser regidora no adscrita, la quarta del consistori blanenc. Aquest dilluns, la regidora ha entrat una instància al consistori on sol·licita la baixa del grup municipal Blanes En Comú Podem “davant de les desavinences amb el grup municipal”. El ple de demà dijous recollirà oficialment la petició de la regidora.

– El Maresme ha registrat el 51,3% de les pernoctacions de les comarques barcelonines segons el Balanç d’Estiu de l’Activitat turística a l’Entorn de Barcelona. Es tracta d’un informe elaborat pel LabTurisme de la Diputació de Barcelona. Aquest estiu s’han comptabilitzat uns 3 milions de pernoctacions, un 37,9% més que l’any passat. El Maresme ha estat, després del Barcelonès, la comarca que més turistes ha acollit, gairebé 700.000 durant els mesos de juliol i agost, el que representa un 21,1% més que l’any 2021.

– A la Selva Interior, Juan José Carmona serà el candidat socialista a l’alcaldia de Riudarenes en les eleccions municipals de l’any vinent. Carmona, de 55 anys, porta anys vivint al municipi i treballa en una gasolinera. Amb la candidatura de Carmona, el PSC tornarà a tenir opcions d’entrar al plenari de Riudarenes després de molts anys sense cap candidatura socialista.

– Lloret de Mar ultima els preparatius de la Fira de Halloween i Tots Sants que es farà entre divendres i dimarts vinent. La fira comptarà amb una seixantena de parades instal·lades al passeig Agustí Font. La novetat més destacada de l’edició d’enguany és el passatge del terror, amb 17 metres de llargada.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit