Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 26/04/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Pineda de Mar acull la 19a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur entre el 28 d’abril i l’1 de maig. La Mostra ha programat un conjunt de representacions amateurs de diferents especialitats de teatre que aniran adreçades a diversos col·lectius. A més, la Mostra també ha programat xerrades i debatas.

– La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital (AVAH) i la Biblioteca Comarcal de Blanes, oferiran un taller de lectura dirigit als pacients ingressats a l’Hospital de Blanes. El taller començarà aquest dimecres 26 d’abril. L’objectiu del taller, segons la Corporació, és el d’acompanyar i entretenir els usuaris a través de la lectura i, així, der més amena la seva estada al centre.
El taller de lectura es farà cada dimecres a la tarda de 17h a 18h. L’activitat consistirà en la lectura en veu alta per part de voluntaris de l’AVAH de llibres de diferents gèneres narratius o d’articles d’actualitat.

– I el documental, Rere la pista del Capità Cardona arribarà a la televisió a l’espai ‘Sense ficció’ de TV3 aquest 2 de maig. El documental va ser rodat a Catalunya i Veneçuela durant el 2019 i segueix la pista de Cardona mostrant com ha sobreviscut els territoris que va explorar el malgratenc.
El documental, dirigit per la periodista Melissa Silva Franco, explica la vida de Fèlix Cardona relacionant-la amb els indígenes de la zona que han concervat el cognom Cardona. A més, també viatge al mateix escenari de les desconegudes aventures que va protagonitzar Cardona durant els quaranta anys que va virue a l’Orinoco.

– Prop d’una trentena d’alumnes de la demarcació de Girona són finalistes de la 15a edició del concurs literari AMIC-Ficcions. D’entre les més de les 1.800 històries participant, el jurat ha seleccionat els relats de 27 joves gironins. Dos dels grups finalistes són de la comarca de la Selva; del centre Cor de Maria de Blanes i de l’Institut Rafael de Camplans d’Anglès. També n’hi han del Maresme, concretament un grup de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella i un professor d’aquest mateix centre.
El concurs literari juvenil AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries és una activitat organitzada per l’Associació de mitjans de comunicació i informació que té com a objectiu fomentar l’escriptura i la lectura en català entre els joves.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit