Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 25/05/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

L’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha fet efectiu aquest dimarts el decret pel qual el consistori assumeix amb caràcter d’emergència la gestió del servei de l’aigua a la urbanització Maçanet Residencial Parc. Això implica que l’empresa Rec Madral ja no gestiona el servei i ara és l’Ajuntament qui assumeix la gestió de manera directa. El consistori ha aprovat aquest decret d’urgència arran dels problemes de subministrament d’aigua potable en aquesta urbanització on viuen 2.000 persones.

-L’Audiència de Girona ha absolt l’acusat de perseguir i violar una noia de 21 anys a Lloret de Mar la matinada del 28 de juny del 2020. La sentència apunta que, tot i que el relat de la denunciant és “persistent”, el tribunal té “dubtes raonables” que el processat cometés l’agressió sexual. Al judici, la víctima va explicar que el processat l’havia abordat mentre tornava cap a casa sola la matinada del 28 de juny del 2020. La noia va relatar que l’acusat la va seguir fins a una zona enjardinada i allà, d’empentar-la i fer-la anar per terra, la va violar. El processat, per contra, va assegurar que la relació va ser consentida. Segons ell, es van creuar amb la víctima pel carrer i, després de fer bromes, van decidir anar-se’n a un lloc apartat per mantenir relacions sexuals.

-L’Hospital de Calella ha incorporat la App “Banc de Sang”. Es tracta d’una aplicació que permet controlar els punts crítics del procés de transfusió de sang aportant traçabilitat a tot el procés. És una aplicació que ja existeix en altres centres sanitaris i que garanteix que el pacient rebi  la transfusió correcta, segons expliquen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

-El Teatre de Blanes acollirà al 27a Mostra de Teatre de l’Ensenyament Públic Secundari de les comarques gironines. Entre el 25 i el 27 de maig, Blanes acollirà més de 400 participants, entre alumnes, professores, professors, monitores i monitors. Enguany es recuperarà l’habitual activitat, pausada arran de dos anys de restriccions pandèmiques.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit