Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 24/04/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Servei intermunicipal d’atenció i prevenció d’usos de drogues i pantalles ha començat aquest mes d’abril l’atenció presencial a adolescents i famílies a Malgrat de Mar, Palafolls, Calella i Tordera. Es tracta d’un servei mancomunat que funciona sota la gestió i coordinació del Consell Comarcal del Maresme. Va entrar en funcionament a finals de 2022 amb la finalitat de promoure la salut i prevenir les conductes de risc entre la població d’aquests municipis, especialment entre els i les joves.

Lloret ha reduït el consum d’aigua potable d’equipaments municipals i parcs i jardins en un 27’10% en aquest primer període de l’any. En total s’han consumit 19.65 hm³ respecte als 26.96 hm³ del mateix període de l’any passat. Aquesta disminució és resultat de l’aplicació de mesures aprovades al Comitè Municipal de Sequera que inclouen actuacions com la utilització de recursos hídrics alternatius, com l’aigua regenerada per a la neteja de la via pública i el reg de les zones verdes, això com una disminució del reg de jardins segons han explicat des del consistori.

– I seguim a Lloret on el Teatre Municipal ha acollit aquest passat dijous al vespre la gala de lliurament de guardons dels Premis Literaris Vila de Lloret. Josep Fàbrega i Selva de Calders (del Moianès) ha estat el guanyador de l’apartat de Poesia per adults amb el poema titulat “Mediterrània”. Aquest guardó està dotat amb 500 euros. El premi més ben dotat, el de narrativa per adults, enguany ha quedat desert. Els Premis Literaris Vila de Lloret han celebrat la seva 19a edició.

– I a Blanes ha tingut lloc aquest diumenge de Sant Jordi el primer esmorzar d’escriptors i escriptores. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la pastisseria Marina del barri de La Plantera de Blanes a la que s’han sumat diversos escriptors i escriptores com Joan Adell, Montserrat Medalla, Jaume Planas, Aitor Roger, Carme Santacatalina, Ramon Freixenet, Xavi Marina Maria Aladern o l’Associació Recvll. Els organitzadors ja pensen en una segona edició.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit