Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 24/03/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-El consorci d’Aigües Costa Brava Girona i la Generalitat invertiran 5 milions d’euros per millorar la xarxa d’abastament i les potabilitzadores de diferents municipis del litoral i prelitoral. Pel que fa a l’estació de tractament d’aigua potable de Tossa Lloret de Mar, s’instal·laran equips amb llum ultraviolada per disposar de poder germicida escala local i minimitzar així la formació de subproductes. A més a més s’encarregarà un estudi per reformar el tractament de desinfecció de l’aigua. També s’instal·laran plantes fotovoltaiques d’autoconsum per millorar la sostenibilitat. 

-Martirio, Natalia Lacunza, Beth amb Laura Andrés i Judith Neddermann formen el cartell del nou festival “Maçanet Dona Veu’ que tindrà lloc del 3 al 5 de juny a Maçanet de la Selva, al centre del municipi. Els concerts se celebraran concretament en un espai que s’habilitarà just darrere del CAP amb un aforament màxim de 2.500 persones. El tret diferencial d’aquest nou festival és que el cartell està format únicament per dones cantants i intèrprets. Les entrades es posaran a la venda el proper 8 d’abril al web de l’Ajuntament de Maçanet de la Selva a un preu de 15 euros.

-El castell d’Hostalric acull una instal·lació d’art contemporani que reflexiona sobre les aparences i l’essència de l’ésser humà. ‘Lo que esconde en las sombras’ és el títol d’aquesta instal·lació d’Ignacio Llamas que es pot visitar, fins a final de març, en el passadís a prova de bombes de l’antiga fortalesa militar. La instal·lació, comissariada per Paulo Cacais, compta amb deu recipients que simbolitzen l’ésser humà i que es troben dispersos en la foscor. Amb aquest joc de llum, foscor i ciment, Llamas reflexiona sobre què som i el que aparentem ser, sobre els nostres defectes qüestionant quina és la nostra veritable essència.

 Diverses entitats esportives de Tossa de Mar organitzen per al proper 2 d’abril una jornada d’activitats esportives per recollir donatius per als nens refugiats d’Ucraïna. Una caminada, una cursa a peu, una cursa ciclista i un Outdoor Workout són algunes de les activitats previstes que serviran per recollir donatius que es destinaran a la ONG Save the Children.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit