Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 23/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Les àrees bàsiques de Saut de Calella, Malgrat-Palafolls i Lloret-Tossa van administrar prop de 115.000 dosis contra la Covid-19 durant l’any passat 2021. A més, fins a 215 professionals van treballar durant l’any anterior en l’estratègia de vacunació als diferents centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Són dades que recull la Corporació en la seva memòria anual que dedica un apartat específic a la vacunació contra la Covid a l’Alt Maresme i la Selva Marítima.

– Continua la polèmica entorn a l’antic radar de l’Avinguda Vila de Blanes de Lloret retirat el passat mes de març. El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Lloret, Jordi Hernàndez, ha demanat explicacions a l’alcalde Jaume Dulsat després que la Generalitat hagi indicat que el consistori no pot retirar les multes imposades als conductors que van ser caçats reiteradament.
Segons Hernàndez, l’alcalde “estava enganyant a la gent quan deia que els retiraria les sancions perquè sabia que no ho podria fer” i creu que tot plegat ha estat “una fugida endavant” que ha provocat una “despesa econòmica innecessària”.

– Lloret de Mar acull aquest dimecres i dijous el Kid’s Innovation Fest, un esdeveniment que reunirà a la població prop de 200 professionals del sector Kids & Families. L’esdeveniment arriba enguany a la cinquena edició i girarà entorn a les necessitats i demandes de les famílies milennials.

– La Diputació de Girona ja té llum verda per desplegar els pressupostos del 2023 a partir de l’1 de gener. Els comptes de l’ens tindran 169 milions d’euros, un 3,8% més que el 2022. El govern de la Diputació va presentar els comptes a la premsa aquest dilluns i el dimarts s’ha fet el plenari per aprovar-los. Els pressupostos han tirat endavant amb 26 dels 27 vots a favor.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit