Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 23/02/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Incasol construirà 68 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer a Lloret de Mar. Els pisos estaran situats en uns terrenys municipals situats a Santa Clotilde i que ha cedit l’Ajuntament i suposaran una inversió de 9 milions d’euros. Un 25% dels habitatges es destinaran a joves menors de 35 anys i un altre 25% a famílies vulnerables. La resta s’adjudicaran a persones que reuneixen els requisits per accedir a pisos de protecció oficial. Totes les adjudicacions es faran preferentment a persones empadronades a Lloret de Mar.
Tot plegat s’articularà a través d’un conveni signat aquest dimecres entre l’Ajuntament i el departament de Territori.
El bloc de pisos estarà situat a l’Avinguda Vila de Blanes número 173 i ocuparan uns 5.000 metres quadrats. L’entrega dels pisos està prevista per al 2026.

– I el Ple de l’Ajuntament de Blanes aprovarà aquest vespre el pressupost municipal del 2023 després de l’anunci de l’acord entre ERC, PSC i Junts per Blanes.
Entre els acords destaca l’augment de partides destinades a cultura i a promoció de la ciutat i concretar una inversió destinada al cobriment temporal de la pista poliesportiva de Mas Florit.
L’alcalde Àngel Canosa ha destacat que aquest acord ha estat possible per la voluntat dels tres partits de “posar la mirada més enllà d’objectius electoralistes”.

– La Colla Que Vingui Qui Vulgui de Blanes i la Comparsa Tribala de Pineda guanyen el Concurs de Carrosses i Comparses de la Rua de Carnestoltes celebrada diumenge passat a Blanes.
Enguany, al Concurs de Carrosses i Comparses de Blanes hi han participat 10 colles amb un total de 14 comparses. La majoria procedien dels tres municipis de la Costa Brava Sud, així com també d’altres localitats de Girona i Barcelona.
Amb aquest concurs, s’han repartit 6.200 euros en metàl·lic i un total de 15 premis en les tres principals categories: carrosses d’entitats blanenques, carrosses de colles foranies i una tercera categoria única de comparses, on no es distingeix la procedència.

– I l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha signat un conveni de col·laboració amb Òmnium Cultural per afegir el municipi al projecte CineXic per a la promoció de cinema infantil en català. Des d’aquest diumenge i fins al desembre, a Malgrat es projectaran set pel·lícules, una cada mes, a la Sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal.
CineXic és un programa d’impuls d’Òmnium Cultural al cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori.
A Malgrat aquest diumenge podrà veure Al sostre del món. Les projeccions seran sempre a les 18 h a la Sala de Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal amb l’entrada gratuïta.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit