Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 22/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya ha enviat a l’Ajuntament de Lloret de Mar un dictamen desfavorable sobre l’anul·lació de les multes recurrents del polèmic radar de l’Avinguda Vila de Blanes. El consistori pretenia revocar les segones i següents sancions imposades a persones a les quals no se’ls havia notificat encara la primera.
L’alcalde Jaume Dulsat ha explicat que aquestes multes són “injustes” perquè no donava als conductors “l’oportunitat d’adequar el comportament” a la velocitat que tocava.
El radar de l’Avinguda Vila de Blanes de Lloret es va instal·lar el juliol del 2021. Al març d’enguany es va retirar per les queixes que havia ocasionat per totes les multes que s’havien posat en tants pocs mesos.

– L’estudi barceloní Barri Studio, ha guanyat el concurs de projectes del nou edifici de la biblioteca municipal de Tossa de Mar. La proposta guanyadora porta per nom “Tres paisatges” i pretén crear una interacció entre la vida social de la biblioteca i la vida natural de la vegetació que l’envolta. L’adjudicació de la redacció del projecte s’ha fet per un import de poc més de 33.000 euros. La nova biblioteca es construirà en uns terrenys municipals de 1.100 metres quadrats ubicats en un solar del carrer Josep Maria Folch i Soler, que es troba a cinc minuts a peu de l’actual equipament. El nou edifici permetrà multiplicar per tres l’espai de l’actual biblioteca Manuel Vilà i Dalmau, oberta des del 1989.

– La sala d’actes de l’Hospital de Blanes acollirà el proper 5 de desembre una jornada de donació de sang amb motiu de la Marató de TV3. Es tracta d’una activitat organitzada per l’associació de Treballadors de la Corporació de Salut de La Selva que té un doble objectiu: per una banda col·laborar amb les necessitats del Banc de Sang i, de l’altra, participar amb la Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a les malalties cardiovasculars. Per cada donació de sang que es faci, l’Associació de Treballadors farà una aportació econòmica de 3 euros a la Marató.

– I a Lloret de Mar ha entrat en funcionament el centre de dia El Kaliu. Es tracta d’un equipament que ofereix el servei d’atenció per a persones sense llar, que viuen en infrahabitatges o en habitatge insegurs. El nou equipament està ubicat al carrer d’Hipòlit Lazaro, al costat del Centre de Distribució i és una de les accions derivades de la diagnosi de la situació de sensellarisme a Lloret encarregada per l’Ajuntament l’any 2013.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit