Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 21/11/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La comarca de la Selva ha registrat 14 accidents amb bicicletes implicades des de principis d’any fins a mitjans de novembre. La Selva és una de les comarques gironines amb més accidents amb bicis implicades tot i que se situa per darrere del Baix Empordà, amb 22, i de l’Alt Empordà, amb 17. Al Gironès també s’han produït 14 accidents. Tot i així, els sinistres amb bicis en via interurbana han disminuït un 23% respecte al mateix període de l’any passat.

– La Policia Local de Caldes de Malavella ha resolt aquest any un total de 6.048 incidències dins les àrees de Seguretat Ciutadana, Policia Assistencial, Trànsit, Policia de Proximitat i Serveis Municipals. En destaca la disminució dels accidents de trànsit en un 6%, l’augment de detencions i investigats en un 36% més que l’any passat i l’augment de serveis de Seguretat Ciutadana en un 20%, on la unitat canina K9 ha augmentat els serveis passant de 60 a 140.

– Tres persones han mort en accidents laborals al Maresme durant el tercer trimestre de l’any. Així ho recull l’informe trimestral de sinistralitat laboral que elabora l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme. Aquest informe reflecteix un increment interanual tant en els accidents ocorreguts en jornada laboral i que han ocasionat la baixa de la persona afectada com en els sinistres ocorreguts “in itinere”, és a dir, en els desplaçaments per anar o tornar al lloc de treball. En canvi, hi ha una disminució dels sinistres ocorreguts durant la jornada de treball que no han requerit la baixa laboral.

– La Fira d’Ocupació TreballemGi arriba aquest proper dimecres a la 8a edició i recupera la presencialitat després de dos anys. L’esdeveniment dedicat a la inserció laboral tindrà lloc a l’Auditori – Palau de Congressos de Girona i s’allargarà durant tot el matí. En aquesta ocasió, la fira s’obre a totes les edats i ja hi ha una quarta part d’inscrits que tenen més de 30 anys. L’oficina Jove de la Selva participa amb l’organització d’un Scape Room.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit