Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 21/09/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència de Girona ha absolt un acusat d’una violació múltiple a Blanes la matinada del 23 de desembre del 2011. La sentència conclou que existeixen “dubtes” que obliguen a fer prevaldre el principi de presumpció d’innocència de l’acusat. Entre ells, els “defectes en el record” de la víctima, els efectes de l’alcohol en les seves “facultats de percepció” i que els perfils genètics del semen que es va trobar eren incompatibles amb el de l’acusat. A més, la sentència recull que tampoc existeix cap tret “individualitzat” que garanteixi que la seva identificació va ser correcta ni cap prova addicional que ho corrobori. L’home s’enfrontava a 56 anys de presó.

– El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Carlos Puig de Travy, ha demanat a la Generalitat que doni suport a la Ryder Cup.
En la celebració de la Junta de Govern des del PGA Catalunya, a Caldes de Malavella, el president de l’entitat a Girona, Lluís Bigas, ha remarcat que l’organització està fent “un gran esforç” per donar resposta als arguments del Govern perquè la competició es pugui celebrar a Catalunya. S’estima que l’impacte econòmic seria d’entre 1.000 i 3.000 milions i es traduiria amb l’arribada d’uns 300.000 visitants.

– Blanes ha presentat el primer Festival d’Art i Música Urbana i Electrònica de la Costa Brava. El Blanes Urban Fest o BUF! se celebrarà del 12 al 14 d’octubre. Aquest festival vol ser un espai pels artistes i grups reconeguts de l’escena urbana. Així, combinarà música, dansa, cinema, skate i rap, amb d’altres manifestacions artístiques i culturals.
Durant les tres nits de concerts, el BUF! tindrà entrada gratuïta. Per l’escenari del festival, situat al Passeig de Mar davant de la Roca de Sa Palomera, hi passaran Figa Flawas, Kanela, Dugarry i DJ Trapella, entre d’altres.
A més, durant la primera edició del BUF! també s’executaran tres murals de grans dimensions.

– Els municipis de Tordera, Palafolls i Malgrat de Mar són part de l’itinerari turístic de l’Eix Central del Maresme. La Diputació de Barcelona ha finalitzat la senyalització d’aquest recorregut que es divideix en 7 etapes i que recorre l’interior de la comarca.
Les 7 etapes de l’itinerari es poden fer tant a peu com en bicicleta seguint els senyals físics o a través de les rutes marcades al Wikiloc. Els municipis de Tordera, Palafolls i Malgrat són una etapa diferent. Així doncs, l’Eix Central del Maresme també passa per Mataró, Santa Susanna, Arenys de Munt, Sant Cebrià de Vallalta, Tiana o Vilassar de Dalt, entre d’altres municipis.
Hostalric celebrarà la 33a Fira de Sant Miquel. Del 22 al 25 de setembre, els carrers del municipi selvatà acollirà espectacles, visites guiades i parades d’alimentació i artesania. Entre les activitats programades destaquen el mercat d’alimentació i artesania, les recreacions històriques, visites guiades al Castell d’Hostalric o l’exposició del projecte Vescomtat de Cabrera. A més, també es farà la presentació del fons documental Francesc Arnau i Cortina, una gimcana de descoberta d’Hostalric, una botifarrada popular o una trobada de puntaires de tot Catalunya, entre d’altres activitats.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit