Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 21/06/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de la Cellera de Ter ha fixat un horari concret per tirar petards durant la revetlla de Sant Joan d’enguany pel risc d’incendi. L’horari permès per tirar petards serà entre les nou del vespre i la una de la matinada.
Catalunya ha patit uns 60 focs des de dimecres passat i l’elevat risc d’incendi fa extremar les precaucions de cara a la revetlla de Sant Joan. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat aquest dilluns que podrien acordar restriccions per territoris, segons la situació i la previsió meteorològica de cada zona. Una decisió que, segons ha precisat, anunciaran entre dimarts i dimecres.

– La marxa d’aquest diumenge a Santa Coloma de Farners contra la MAT, la línia de Molt Alta Tensió, ha reunit més de 70 entitats de tots els àmbits. També hi han participat diverses personalitats de l’àmbit de la política com ara el President Quim Torra, el Director General de Polítiques Ambientals, Marc Vilahur, alcaldes i alcaldesses i diputats i diputades de la Diputació de Girona, el Parlament de Catalunya i el Congrés dels Diputats.
La marxa ha sortit del parc de Sant Salvador i ha arribat a l’esplanada de l’ermita de Farners on s’han fet diverses accions reinvindicatives.
El Parlament va aprovar la setmana passada una resolució que demana al govern espanyol la derogació de la MAT entre Santa Coloma i Riudarenes.

– L’Ajuntament de Blanes obre la convocatòria per ser un dels dotze membres del Jurat Popular al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de Blanes. La data límit d’inscripció és el 23 de juny a les 3 de la tarda. Les persones s’escolliran per ordre cronològic en què s’hagin apuntat.
Enguany és la setena edició en què hi haurà un Jurat Popular. Els requisits per ser membre del jurat és ser major d’edat, que participi en una reunió informativa que es farà al juliol. També haurà d’assistir a la celebració del certament i al veredicte per emetre la votació. Des de l’Ajuntament també es demana que el jurat miri els espectacles pirotècnics cada dia des del mateix punt per garantir l’equanimitat de la seva puntuació.

– El Departament d’Educació de la Generalitat ha concedit, per primera vegada, el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. A partir del curs vinent, aquest projecte permetrà organitzar activitats educatives no reglades per cohesionar la població i enfortir l’equitat. Per aquest projecte es rebrà una subvenció de poc més de 51.000 euros.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit