Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 21/03/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– La Volta Ciclista torna aquest dimarts al Maresme i la Selva en la seva edició número 102. La sortida tindrà lloc a tres quarts d’una del migdia des de Mataró i passarà per Argentona, Dosrius, Sant Celoni, Hostalric, Massanes, Riudarenes, Santa Coloma de Farners, Sant Martí Sapresa, Anglès i Amer des d’on seguirà per la Garrotxa camí del Vallter. L’etapa d’avui té una distància de 165,5 Kms i acabarà en alta muntanya, a més de 2.300 metres. La volta torna a sortir enguany des de Mataró després d’una edició d’absència, la de l’any passat.

– El Servei d’Ocupació Municipal de Lloret de Mar ha gestionat 1.245 ofertes de feina el 2022 i ha comptat amb 1.500 persones inscrites. En un comunicat, el consistori assegura que aquestes xifres suposen un augment del 50% respecte l’any passat i consideren que posiciona aquest servei com un “referent al territori” en l’àmbit laboral. En aquest sentit, la borsa municipal compta amb 500 empreses que publiquen les seves ofertes. Més enllà de les ofertes laborals, en el 2022 s’han fet 40 cursos, jornades i seminaris dirigits a empreses, emprenedors, treballadors o persones a l’atur. En tots aquests cursos hi ha participat 700 persones.

– L’Ajuntament de Tossa de Mar s’ha adherit a la Plataforma PDA Bullying. Es tracta d’una xarxa d’institucions formada per 126 entitats que promou bones pràctiques per a la prevenció, detecció i actuació en l’assetjament i el ciberassetjament, així com altres violències presents a la infància i l’adolescència. Ho fa a través d’un codi de bones pràctiques, un conjunt de criteris i indicadors verificables consensuats per totes les organitzacions membres de la plataforma.
Les primeres accions previstes es duran a terme a l’institut, Casal de Joves i Esports.

– I avui, Dia Mundial de la Poesia, Lloret de Mar posa en marxa l’activitat Poeta de Guàrdia. Serà entre els 5 de la tarda i les deu del vespre quan una seixantena de persones rebran la trucada d’un dels vuit poetes locals coordinats per l’actor Joan Pau Romaní trucaran per telèfon per recitar el poema escollit. L’activitat, que ja ha esgotat totes les franges horàries disponibles, s’emmarca dins de la Capitalitat de la Cultura Catalana que ostenta Lloret aquest 2023.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit