Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 21/03/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Mig miler de persones s’han manifestat aquest diumenge a Mataró per exigir canvis en la llei de caça actual i reclamar més seguretat en les batudes de senglars. La concentració ha estat convocada pels familiars del ciclista ferit de gravetat pel tret accidental d’un caçador el passat 29 de gener.
Familiars del ciclista ferit han exigit a les administracions que implementin mesures com ara que es prohibeixin les batudes els caps de setmana o durant les vacances escolars i que, quan es facin, estiguin totalment perimetrades.

-El Consorci de Residus del Maresme ha començat a treballar en la redacció del primer Pla de Prevenció de Residus Municipals del Maresme. Es tracta d’una eina que permetrà establir unes línies estratègiques i accions tipus que facilitin als municipis consorciats la prevenció i reutilització de residus municipals. El pla inclou gairebé tots els municipis del Maresme.

-I l’Ajuntament de Blanes ofereix a la ciutadania la possibilitat de participar en l’excavació de la ciutat romana dels Padrets, que es va iniciar la setmana passada. Els voluntaris i voluntàries estaran supervisats per un equip d’arqueòlegs professionals i treballaran al matí durant una setmana amb l’objectiu que hi puguin participar el màxim número de persones.

-El Festimatge, el festival de la imatge de Calella, escalfa motors. La 17a edició tindrà lloc del 2 al 24 d’abril a diversos espais de la ciutat. L’edició d’enguany celebra el Centenari del Cinema 9,5mm, el format degà del cinema mentre que la Trobada Internacional de Cinema 9,5mm prepara la seva 2a Trobada Online.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit