Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 20/12/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Castell de Palafolls rebrà una injecció de 350.000 euros per començar aquest proper 2023 un procés de restauració. El govern municipal ja ha enllestit un Pla Director que ha de servir de guia per convertir el castell en “l’element patrimonial i de referència de Palafolls vers la comarca i el país” segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat. Els diners provenen del Departament de Cultura, que aporta 120.000 euros, i de la Diputació de Barcelona amb una injecció de 200.000 euros. La resta els aporta l’Ajuntament de Palafolls.
Les primeres actuacions se centraran en les parts més antigues del castell i el pati d’armes on es faran tasques de consolidació dels murs i del terreny, a banda d’actuacions arqueològiques

Les violacions han augmentat un 34,1% a les comarques gironines entre gener i setembre. Segons l’estadística que publica el Ministeri, durant aquests nou mesos se n’han denunciat 59 arreu de la demarcació. En paral·lel, també han pujat els abusos i la resta de delictes contra la llibertat sexual; en aquest cas, se n’han registrat 240, un 17,1% més.

– Els carrers del centre de Blanes tornen a acollir aquest dimecres la tradicional Fira de Sant Tomàs, un esdeveniment plenament nadalenc amb més de 500 anys d’història. La Fira de Sant Tomàs se celebrarà durant tot el dia, des de les 9 del matí fins les 9 del vespre amb una setantena de parades. Enguany, la principal novetat és la incorporació del Passeig de Dintre al circuit de parades en substitució del carrer Muralla. També n’hi haurà als carrers Ample i Raval Sud.

– I la companyia discogràfica barcelonina Blanco y Negro Music i el lloretenc Carles Gilibets han posat en marxa el nou segell ‘Fanàtik’. Estarà especialitzat en la creació i seguiment de les carreres professionals d’artistes i bandes catalanes. Sota la direcció del professional del sector musical Carles Gilibets, la iniciativa vol assolir una visió global del negoci de la indústria musical amb la generació de nous projectes i esdeveniments pels artistes de la companyia.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit