Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Podcast notícies360 del dilluns 20/12/2021


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

-Els partidaris de mantenir els correbous de la festa major de Vidreres s’han imposat amb un 53,5% dels vots a la consulta popular que s’ha celebrat aquest dissabte a la localitat. Els partidaris d’eliminar la festa han obtingut un 45,8% dels vots. La participació ha estat del 24,13%. Amb aquest resultat, Vidreres serà l’únic municipi de la demarcació de Girona en tenir correbous.

-Els Mossos d’Esquadra han alertat aquest diumenge d’una estafa telefònica que han detectat almenys en dos casos: un a Mataró i l’altre a Rubí. Es tracta de situacions en què una persona a qui han robat el mòbil rep una trucada d’algú fent-se passar per la policia que li demana les claus del telèfon. La policia catalana ha fet una crida a no facilitar aquestes dades i expliquen que si els Mossos recuperen un telèfon, citaran el seu propietari a comissaria.

-La demanda “sobtada” de testos d’antígens ha deixat moltes de les farmàcies de les comarques gironines sense proves d’aquest tipus, a pocs dies dels dinars de Nadal. De fet, són escasos els establiments que en tenen i perquè van fer una previsió més gran del que és habitual. La presidenta del Col·legi de Farmacèutics de Girona, Rosa Núria Aleixandre, explica que “ningú s’esperava aquesta sisena onada amb tanta afectació” i assenyala que les autoritats tant a Catalunya com a Espanya “no tenien previst” el que ha acabat passant.

-I Riudellots de la Selva ha celebrat aquest cap de setmana la primera funció dels Pastorets, organitzats pels Teatrerus. La segona funció està programada pel diumenge 2 de gener a les 6 de la tarda a la sala d’actes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit