test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 20/07/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Acaben les obres del tram de la N-II entre Tordera i Maçanet de la Selva. Així ho ha informat aquest dimecres el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Aquestes obres han suposat una inversió de 30 milions d’euros.
Segons informa el ministeri en un comunicat, els treballs -que abasten un tram de 7,3 quilòmetres- suposen una millora en la funcionalitat i la seguretat de la via en relació al traçat i la reordenació d’accessos. A més, també han construït vies i camins de serveis. El ministeri remarca que la comarca de la Selva s’articula al voltant d’aquesta via que és la principal de connexió amb Girona, França i l’aeroport.

– L’AP-7 ha registrat cues de fins a 12 quilòmetres entre Sant Celoni i Fogars de la Selva per un camió accidentat que transportava automòbils la tarda d’aquest dimecres. El camió ha rebentat la roda davantera esquerra, ha fet una diagonal cap a l’esquerra de la carretera i finalment ha quedat mig bolcat. A més ha perdut part de la càrrega que duia i ha vessat gasoil. Per aquest motiu, s’ha requerit de la intervenció dels Bombers. El conductor ha resultat ferit lleu.

– L’Hospital Trueta de Girona i la companyia farmacèutica biotecnològica d’Amer, Hipra, busquen voluntaris a partir de 65 anys per participar en un estudi.L’anàlisi ha de servir per avaluar la seguretat i la resposta immunològica de la vacuna contra la covid-19 desenvolupada per l’empresa amb seu a Amer quan s’administra alhora amb el vaccí de la grip estacional de la propera tardor-hivern. A l’estudi hi participen vuit hospitals que han de reclutar 300 persones disposades a rebre una vacuna a cada braç. L’estudi del Trueta i Hipra tindrà una durada de dos mesos i cada voluntari haurà d’anar a l’hospital en tres ocasions. Els interessats han de portar com a mínim dues dosis d’alguna vacuna d’ARN missatger (Pfizer o Moderna).

– I en clau cultural, Tordera torna a participar al Concurs de Música Jove del Maresme. El Maresmúsic, que enguany celebra la 19a edició, és un concurs que té l’objectiu de donar suport i promocionar els grups locals de música jove del Maresme.
Al Maresmúsic s’hi poden presentar aquells grups o solistes que tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i que, almenys un dels membres, estigui empadronat al Maresme.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit