Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dilluns 20/03/2023


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’aeroport de Girona mantindrà el nombre de rutes previstes per a aquesta temporada d’estiu en 38 destinacions, el mateix nombre que l’any passat. Tot i així, el director de l’aeroport, Vicent Pallarés, ha apostat per obrir-se a destinacions espanyoles, com ara Madrid o Sevilla. Malgrat tot, Pallarés recorda que aquesta decisió recau en les companyies aèries. Per altra banda, el director ha avançat que hi ha negociacions entre les administracions locals i noves companyies per obrir nous vols a l’aeroport de Girona, que podrien començar a operar a partir del 2024.
El 43% de les reclamacions que van arribar l’any passat a l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Maresme van ser de subministraments bàsics com la llum, el gas i l’aigua.
Per altra part, el 28% de les reclamacions van ser de serveis de telefonia, el 10% de transport aeri i el 7% de bancs i assegurances. En menor percentatge, també es van rebre queixes relacionades amb compres per internet, transport i paqueteria, agències de viatges i allotjaments turístics.
L’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor del Maresme va realitzar l’any passat un total de 2.637 actuacions en matèria de consum, de les quals un 37% van ser gestió de reclamacions.

Blanes presentarà aquest dimecres la nova campanya “Blanes Arran de Mar” amb la qual el consistori vol enfortir el teixit social de la població i recuperar la seva relació amb el mar. L’acte, en el que es donarà a conèixer el disseny de la nova marca, tindrà lloc al Teatre de Blanes a partir d’un quart de nou del vespre i comptarà amb la col·laboració dels periodistes blanencs Rafael Bagot i Fina Brunet.

– I el Maresme inaugurarà aquest proper divendres la Ruta de la Guerra Civil, que recupera els escenaris de la comarca que van tenir un pes específic durant els anys del conflicte bèl·lic. La Ruta, impulsada pel Consell Comarcal del Maresme, s’estructura en 3 itineraris: Rereguarda i Front, Defensa de la Costa i Ambaixades. És justament aquest darrer – el de les ambaixades- el que marca la singularitat del Maresme ja que, a partir de 1938, els cossos diplomàtics establerts a Barcelona es van anar traslladant al Maresme.
El tret de sortida a la Ruta de la Guerra Civil al Maresme començarà amb un recorregut per l’itinerari senyalitzat de les ambaixades que van estar ubicades a Caldes d’Estrac i Sant Vicenç de Montalt.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit