Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 19/10/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha aprovat la vacuna Bimervax de la farmacèutica biotecnològica catalana Hipra. Així, el medicament ja es podrà distribuir més enllà d’Europa. Per aconseguir aquesta aprovació, l’OMS aplica els estàndards internacionals que asseguren que un vaccí és segur i efectiu. A més, es fan reavaluacions, inspeccions, proves específiques, a més d’investigacions periòdiques dins del programa per aconseguir aquesta aprovació. Des d’Hipra es mostren satisfets amb la fita aconseguida i assenyalen que la vacuna Bimervax té unes característiques que la fan més senzilla de distribuir. El motiu és que es tracta d’una vacuna de proteïna recombinant que es conserva entre 2 i 8 graus centígrads.

– La campanya d’excavacions del jaciment romà dels Padrets de Blanes serà visitable a la primavera del 2024. Segons s’han explicat en una atenció als mitjans aquest dimarts, la museïtzació consistirà en la creació d’un itinerari que comptarà amb panells informatius i els visitants podran veure-hi com els excavadors treballen mentre duri la campanya. A més, es reconstruirà part de la ciutat que ha sortit a la llum per tal que la gent pugui veure l’aspecte que tenien els edificis. Aquest projecte també anirà acompanyat del centre d’interpretació.

– El govern de Mataró, format per PSC i En Comú Podem, ha signat aquest dimarts un acord d’estabilitat pressupostària amb Junts. L’entesa garanteix als 13 regidors de l’executiu incorporar el suport dels 3 postconvergents, fregant, així, la majoria absoluta del plenari. El pacte preveu l’estabilitat dels comptes des del 2024 i fins al 2027. Segons els seus signants, el pacte garanteix un “marc fiscal estable per a la ciutadania i les empreses” i, a més, planteja un increment sostingut de l’IBI.

– Avui, Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, la comarca de la Selva celebra la campanya solidària ‘Per elles’ impulsada pel Consell Comarcal i l’empresa Ecovidrio. Enguany, aquesta campanya arriba a la 9a edició. Les poblacions que se sumaran a la campanya ‘Per elles’ són Blanes, Breda, Caldes de Malavella i Riudarenes.
La campanya solidària ‘Per elles’ es desenvolupa amb el motiu de destacar la importància de tenir cura del medi ambient i cuidar la salut mitjançant la prevenció.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit