Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 15/12/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Arriba de nou el Pessebre Vivent de Brunyola que enguany celebra l’edició número 41. Durant quatre dies, aquest petit poble de 300 habitants de la Selva Interior es transforma en la Palestina de fa més de 2.000 anys. L’edició d’enguany recupera la presentació de benvinguda de la plaça del poble amb moments com la baixada de l’àngel des del campanar o l’aparició dels romans altius. Els passis del Pessebre Vivent de Brunyola es faran el 18, 25 i 26 de desembre i 1 de gener, a les set del vespre.

– Les confraries catalanes veuen amb preocupació la reducció dels dies de pesca que proposa Europa i diuen que posa el sector “al límit”. Els estats de la UE van arribar dimarts a un acord sobre les quotes pel 2023 proposada per la Comissió Europea que fixa una reducció del 7% però obre la porta rebaixar-ho a un 3,5% si s’adopten mesures “compensatòries”.

– El Consell Comarcal de la Selva organitza una nova edició del curs de creació i gestió de microempreses a Santa Coloma de Farners. Es tracta d’una formació subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya dirigida prioritàriament a persones en atur. Entre els continguts hi ha la planificació i oportunitats de negoci, la direcció de l’activitat empresarial, màrqueting, comercialització de productes i serveis o la gestió administrativa i econòmica, entre altres. El curs començarà al gener i inclou un certificat de professionalitat de nivell 3.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio escalfa motors per aquest diumenge. I a la Selva i el Maresme ja s’estan organitzant diverses activitats per recaptar fons que es destinaran a la investigació de les malalties cardiovasculars. Una de les iniciatives parteix del Patronat del Castell de Montsoriu, que donarà els beneficis de les entrades de diumenge a la Marató. El castell de Montsoriu va rebre la setmana passada de pont unes 700 persones, una bona part de les quals procedia de Blanes i Lloret però també del Maresme, Osona i el Vallès Oriental.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit