Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 12/04/2023

Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’extinent d’alcalde de Santa Susanna Josep Lluís Mulero d’un suposat delicte d’abús sexual a una noia de 24 anys durant un viatge a Madrid el 2018. A la sentència, avançada per l’agència EFE, el tribunal considera que no ha quedat suficientment provat que les relacions sexuals que van mantenir no fossin consentides. També considera que “no ha resultat suficientment acreditada” la hipòtesi de la Fiscalia, que acusava l’exregidor d’haver abusat de la jove un cop a l’hotel aprofitant que aquesta, després d’anar a sopar i prendre una copa, estava marejada i es va quedar adormida al llit. L’extinent d’alcalde s’enfrontava a 8 anys de presó.

– Seguim al Maresme on la taxa d’atur ha baixat del 10% al mes de març, una xifra que no s’assolia des del període anterior a la crisi del 2008. Segons el Report d’Atur del mes de març, elaborat per l’Observatori de desenvolupament local del Consell Comarcal del Maresme, la taxa d’atur només supera el 10% en 6 dels 30 municipis de la comarca.
La baixada d’atur també s’ha produït en tots els sectors econòmics, tret de l’agricultura. El sector de la construcció és on ha baixat més la desocupació.

Ràdio Marina inaugura demà dijous una exposició que recull la història dels 40 anys de l’emissora. Es tracta d’una mostra fotogràfica i d’equipament antic de ràdio que vol transmetre l’evolució de Ràdio Marina a través de les seves quatre dècades d’història. L’exposició també compta amb diversos elements com portades de discos de vinil de diverses èpoques, exemplars destacats de la revista La Marina editada fins el 2020 i diversos reconeixements. La mostra s’inaugura aquest dijous a les sis de la tarda a la Casa Saladrigas de Blanes i es podrà visitar fins el 4 de maig.

– Acabem a Santa Coloma on l’Agrupació Sardanista Farners i el consistori han arribat a un acord que garanteix la celebració de la 51a edició de l’Aplec de la Sardana. L’Aplec, que se celebrarà el 30 d’abril, s’havia suspès per les dificultats econòmiques de l’Agrupació sardanista arran de la reducció per aquest 2023 de la partida pressupostària de subvencions a les entitats per part de l’Ajuntament. Ara, s’ha pogut trobar finançament addicional que permetrà la celebració de l’Aplec segons han explicat des del consistori colomenc.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí


El més llegit