Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 11/10/2022


Escolta-ho aquí:


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Prop de 12.000 persones han visitat aquest cap de setmana l’esdeveniment ‘Blanes Motor Days’ instal·lat al costat de l’esplanada de l’antic pavelló d’esports de Blanes. Tot i la pluja de dissabte, l’assistència ha estat constant durant el cap de setmana. La que es considera la fira del motor més important del sud d’Europa ha comptat amb 950 vehicles inscrits procedents de països diversos com França, Itàlia, Holanda i Portugal, però també de l’Estat espanyol. L’esdeveniment ha comptat amb la col·laboració d’una cinquantena de voluntaris i voluntàries.

– Més de 1.000 persones d’associacions de plogging de 17 països han participat al Plogging Day d’aquest passat dissabte a Lloret de Mar. La jornada s’ha celebrat a Lloret en el marc del Congrés Mundial de Plogging i ha coincidit amb sortides simultànies a diverses ciutats i municipis de tot el món. A Lloret de Mar han participat una trentena de persones en la convocatòria de la platja de Fenals. Per la seva banda, la Unitat Marítima dels Mossos d’Esquadra i representants del Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra que van dur a terme una neteja del fons marí.

– L’Oficina Comarcal de Consum de la Selva ha posat en marxa una nou web corporatiu. El nou espai web té una estructura de navegació més completa i simple que facilita l’accés a informació i documents relacionats amb el consum.
Segons expliquen des del Consell Comarcal de la Selva, aquest nou portal web corporatiu té l’objectiu de convertir-se en una eina de comunicació i d’informació “més visual i efectiva” per les persones consumidores.

– Calella esdevindrà capital del món del cant coral a partir d’aquest dimecres 12 d’octubre. La ciutat acollirà la Copa del Món “Sing for Gold”, que aplega més de 120 cors de 50 països, i que acull al voltant dels 6.000 participants. El mes de maig ja es va fer una prèvia a la ciutat. La inauguració està prevista per dos quarts de cinc de la tarda al Pati de l’Ós.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a les 7 del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit