Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dijous 2/11/2023


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Les obres de reforma de la depuradora d’aigües residuals de Tossa de Mar tindran un cost total de gairebé tres milions d’euros. Aquestes obres permetran augmentar la capacitat de tractament d’aigua fins als 6.700 m3 per dia. Actualment, la instal·lació està dissenyada per tractar un màxim de 4.500 m3/dia però l’increment de la demanda dels darrers anys, sobretot al mes d’agost, ha fet que s’hagi quedat petita. És per això que el Consorci d’Aigúes Costa Brava Girona, l’ens que gestiona la depuradora, ha decidit l’ampliació. Les obres van començar el juliol passat i la previsió és que s’acabin a principis del 2025.

– Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Riells i Viabrea han detingut dos homes que tenien una plantació de marihuana al carrer Escoles de Riells i Viabrea, al costat d’on hi ha el centre de primària del municipi.
A dins del domicili, la Policia Local i els Mossos hi han torbat 105 plantes de marihuana, 100 esqueixos i 2 quilos de cabdells preparats per la venda.

– I els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Arenys de Mar han detingut el presumpte autor de tres robatoris amb força comesos a Canet de Mar. En total, el lladre hauria sostret més de 2.300 euros dels tres establiments comercials.

– I també al Maresme, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Calella han detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació a la via pública. Els fets van tenir lloc el dia abans al vespre quan una persona va denunciar que havia patit un robatori amb violència i intimidació al carrer quan li van posar un ganivet al coll i li van robar 135 euros.
I la desembocadura de la Tordera acollirà visites guiades aquest diumenge 5 de novembre al matí. Organitzades des de l’Ajuntament de Blanes i amb la col·laboració de l’Associació de Naturalistes del Montnegre i la Tordera, aquesta activitat gratuïtat té l’objectiu de donar a conèixer l’espai protegit del delta de la Tordera.

– I el castell de Montsoriu rebrà el visitant 150.000 el pròxim dissabte, dia 4 de novembre, segons el càlcul previst de visitants diaris durant la tardor. Per aquest motiu, el Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu han organitzat un acte de celebració que començarà a les 10 del matí – amb l’emissió en directe d’un programa de Ràdio Marina- i s’allargarà fins a la 1 del migdia, que serà quan finalitzi l’acte institucional.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

El més llegit