Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda presenta el mapa de refugis climàtics del municipi

El plànol recull un total de 24 espais on refugiar-se del sol i les altes temperatures


L’Ajuntament de Pineda de Mar ha presentat el mapa de refugis climàtics que hi ha al municipi. En total, són 24 espais amb les condicions per ser considerats com a refugi climàtic. Des del consistori assenyalen que el mapa s’ha elaborat amb una “distribució equilibrada” arreu del municipi per garantir espais pròxims a tota la ciutadania.

Pel que fa als espais interiors, compten amb climatització adaptada i són accessibles en hores puntuals. A Pineda hi ha 10 espais interiors considerats refugis climàtics. Són el Centre Cívic, el CAP, el Dispensari Poblenou, Can Xaubet, el Casal d’Avis Poblenou, el Casal d’Avui Mèlies, l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme i les biblioteques Poblenou i M. Serra i Moret.

D’altra banda, pel que fa als espais exteriors, n’hi ha 14. Són la plaça de Can Moré, la plaça de Can Feliu de Manola, l’Espai C. Montagut, la plaça Reis Catòlics, la plaça del pilar, la plaça de la Infància, la plaça del Sol i la plaça de la República. També la pèrgola de la plaça Sara Llorens, la Rambla de Catalunya, la plaça de les Mèlies, el carrer del Mar, la plaça Sant Pere Pescador i la platja dels Pins.

El mapa de refugis climàtics es pot consultar aquí.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit