Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda obre la convocatòria del concurs de cartells de la XX Mostra Nacional de Teatre Amateur 2024

Les sol·licituds de participació es poden fer fins al 15 de desembre del 2023 a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Pineda de Mar o a la Seu Electrònica de Pineda


Pineda de Mar ha obert la convocatòria per presentar-se al concurs de cartells de la XX Mostra Nacional de Teatre Amateur. Aquesta mostra se celebrarà al municipi maresmenc del 26 al 28 d’abril del 2024. El cartell guanyador del concurs serà la imatge oficial de la 20a edició d’aquesta mostra de teatre amateur.

Des de l’Ajuntament de Pineda assenyalen que les obres que es presentin al concurs han de ser inèdites i originals. Així mateix, apunten que es poden elaborar en qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quadricromia. A més, totes les propostes han d’incloure el logotip de la Mostra i la llegenda XX MOSTRA NACIONAL DE TEATRE AMATEUR DE PINEDA DE MAR, amb les dates 26, 27 i 28 d’abril de 2024.

A banda de ser la imatge oficial, el cartell guanyador també rebrà un premi de 600 €.

Les sol·licituds de participació es poden fer fins al 15 de desembre del 2023 a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Pineda de Mar o a la Seu Electrònica de Pineda de Mar.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit