Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda demana convertir el CAP del carrer Tarragona en un CUAP

El consistori assenyala que els problemes de congestió del sistema sanitari obliga a la població de Pineda a desplaçar-se a l'Hospital de Calella


L’Ajuntament de Pineda de Mar ha proposat que l’actual CAP del carrer Tarragona es converteixi en un Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) quan es posi en funcionament el nou CAP del carrer Tribala.

El febrer del 2023 van començar les obres per la construcció d’un nou CAP al carrer Tribala. Amb un pressupost de cinc milions d’euros, el nou centre estarà acabat a finals d’aquest any. La seva posada en marxa, però, dependrà del trasllat de tot l’equipament i adequació dels espais. Des de l’Ajuntament de Pineda assenyalen que aquest trasllat està previst per l’estiu de l’any vinent. Un cop aquest nou centre estigui en funcionament, el CAP del carrer Tarragona quedarà sense cap ús.

Des del consistori assenyalen que els problemes de congestió del sistema sanitari obliga a la població de Pineda a desplaçar-se a l’Hospital de Calella, que també està tensat, apunten. Per aquest motiu, el municipi ha proposat reconvertir el CAP de Tarragona en un CUAP, en un centre d’urgències per a casos d’atenció primària.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit