test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda comença les obres de reparació dels danys a les seves platges provocats per la borrasca Nelson


Pineda de Mar ha començat, aquest dijous, les obres de reparació als danys que la borrasca Nelson va provocar a les platges del municipi. Aquestes obres s’inclouen dins de la declaració d’emergència signada pel Consell de Ministres, que va aprovar una aportació d’1.500.000 euros per tres municipis del Maresme, entre ells Pineda, i un del Barcelonès.

En el cas de Pineda, els treballs de reparació s’ocuparan d’eliminar elements soterrats que van quedar al descobert per la borrasca. Segons l’ajuntament, aquests elements suposaven un perill per al moviment de les persones. A més, les obres també s’encarregaran de recuperar sorra als punts afectats. Així, assenyala el consistori, es garantirà “la seva funció mediambiental i el seu ús com a espai públic”.

D’altra banda, aquest dijous a la tarda, el delegat del govern a Catalunya, Carlos Prieto, ha visitat Pineda per veure l’evolució de les obres. Prieto ha remarcat que “la solució per als diferents municipis afectats per la borrasca serà individualitzada i acordada amb els ajuntaments”. A més, ha assenyalat que s’estan estudiant “diferents elements tècnics que permetin mantenir la sorra sense que sigui arrossegada mar endins”.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit