test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda celebra la XXIII edició de la Fira d’Entitats en un sol dia


Pineda de Mar celebrarà la XXIII edició de la Fira d’Entitats en un sol dia: el dissabte 3 de juny. A diferència d’edicions anteriors, enguany s’unificaran i es concentraran esforços per celebrar l’esdeveniment en un sol dia i en un sol espai: la Plaça de les Mèlies. Així, segons fonts de l’Ajuntament, la Fira d’Entitats 2023 serà una jornada “més farcida d’activitats”.

Enguany a la Fira d’Entitats hi participaran un total de 39 entitats de Pineda que també tenen presència a la resta de l’Alt Maresme. Centrades en diferents àmbits, com el social, l’esportiu o el cultural, la fira s’enfoca a donar-les a conèixer al poble. A més, segons el consistori, també impulsa que es creïn llaços entre elles. De fet, enguany es proposaran dinàmiques de grup per fomentar la interacció.

La Fira d’Entitats estarà oberta de 10h del matí a 20h del vespre i, durant tot el dia, s’oferiran activitats de diferent temàtica. Destaquen les propostes músicals amb l’actuació del músic pinedenc Alex Pañero; o les esportives, amb un espai dinamitzat per Can Xaubet.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit