Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda celebra la Setmana de la Salut a partir d’aquest divendres

La Setmana de la Salut arrencarà divendres dia 5 i s'allargarà fins el diumenge 14 d'abril


El municipi de Pineda de Mar celebrarà una nova edició de la Setmana de la Salut. Arrencarà aquest divendres 5 d’abril i s’allargarà fins al següent diumenge dia 14. Durant aquests deu dies s’han programat més d’una vintena d’activitats al municipi, totes enfocades a potenciar l’activitat física i a explicar els efectes positius que aquesta té sobre la salut.

Una de les activitats destacades de la Setmana de la Salut 2024 de Pineda és la primera Taula de Salut Local. L’esdeveniment reunirà a professionals, tècnics i entitats municipals a la Sala de Plens de l’Ajuntament. D’altra banda, també es faran tallers i xerrades sobre nutrició i alimentació saludable, especialment dirigides a joves.

Durant la Setmana de la Salut de Pineda també hi haurà una xerrada a càrrec d’Alzheimer Catalunya Fundació o la Festa infantil ‘La Galàxia Saludable’ amb la Gasol Fundation. A més, l’Associació Mare Nostrum farà un tastet de sardanes i l’Associació de Dones Pinedenques durà a terme diferents tallers.

La Setmana de la Salut clourà amb la Pedalada de contes, un passeig amb bicicleta pel Passeig de Mar amb parades per explicar contes.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit