Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pineda celebra el Nadal amb una setantena d’activitats


Pineda de Mar enceta també les activitats de Nadal d’enguany. Des d’aquest dimarts 5 de desembre i fins al 13 de gener, Pineda ha programat més d’una setantena d’activitats.

Pel que fa a les activitats, el municipi torna a apostar per la fàbrica de joguines després de la bona acollida de l’any passat. El programa d’activitats de Nadal a Pineda de Mar, a banda de la celebració de les festes nadalenques, vol esdevenir un element de promoció econòmica per al municipi de l’Alt Maresme. Així en parla el seu alcalde, Xavier Amor.

“S’ha posat de moda això de veure qui comença abans, però penso que les administracions hem de donar algun missatge. Penso que 33 dies de celebració de Nadal és correcte i més en uns moments on estem tot el dia donant consells pel que fa a l’energia i, respecte a l’any passat, nosaltres hem tret 3 o 4 dies de celebració”. 

L’encesa dels llums de Nadal encetarà la programació aquest dimarts a les sis de la tarda. Entre altres activitats programades hi ha el mercat solidari ArtXArt, la inauguració del pessebre, cantades de nadales, la funció The Pastorets, el musical o el concert del Nadal Fest. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit