Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Pere García, regidor de Fires de Tordera: “La Fira del Conte és una fira consolidada que vol donar resposta al públic infantil i juvenil per potenciar el gust per la lectura”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens acompanya Pere García, regidor de Fires de l’Ajuntament de Tordera. Amb ell hem parlat sobre l’11a Fira del Conte que se celebra aquest cap de setmana al municipi.

Com ha explicat García, la Fira del Conte de Tordera és una “fira molt consolidada” després de més d’una dècada. Com ha dit, aquest esdeveniment va “néixer amb una família privada que tenia interès pel conte”. L’objectiu, segons García, és “donar resposta a tot un públic infantil i juvenil que el seu contingut literari són els contes”. “Hem de seguir potenciant el gust per la lectura perquè els infants i joves llegeixin”, ha dit.

Com a novetat, aquest any la Fira de Conte de Tordera amplia i creix espais. El regidor ha explicat que, per exemple el passatge del carrer Ferrers “serà un passatge dels contes tradicionals”. En aquesta línia, ha afegit que “hem de poder combinar contes moderns i als autors moderns, però no podem oblidar els orígens dels contes de faldes”.

Segons García, la Fira del Conte potencia la dinamització del poble. “Hi ha un treball transversal que permet fer vincle i xarxa per aconseguir que Tordera sigui un poble viu”, ha apuntat el regidor.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit