Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

“Per una persona que està patint un càncer, desplaçar-se és un sobreesforç, però, poder oferir els tractaments i serveis al seu municipi és un avantatge molt gran”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina ens acompanya Míriam Rodríguez, regidora de l’Ajuntament de Lloret i membre del nou grup d’Oncolliga Girona a Lloret de Mar.

Com explica Rodríguez, la voluntat de crear una delegació d’Oncolliga a Lloret arriba en campanya electoral després d’escoltar a la gent que es queixava d’haver-se de moure’s a Blanes o Girona per rebre serveis i tractaments. “Per nosaltres, desplaçar-nos a Blanes no és cap esforç, però per una persona que està patint un càncer a vegades és un sobreeforç i poder oferir els tractaments al seu poble és un avantatge molt gran”, diu Rodríguez. “Se’ns va encendre la bombeta! Com és possible que no hi hagi Oncolliga a Lloret de Mar, que és una població gran?”, explica. D’aquesta manera, va manifestar la seva voluntat a la delegació d’Oncolliga Girona, que la van posar en contacte amb unes altres noies lloretenques que també estaven interessades en crear un grup al municipi.

Així, el 4 de gener van fer la presentació oficial d’Oncolliga Lloret. Amb un equip de 5 noies i encara sense un local físic, continuen treballant per poder oferir els serveis necessaris pels pacients i els seus familiars. “Les persones hem de treballar en xarxa, totes ens necessitem a totes. El càncer pot afectar a tothom, no entén de llengües, d’ètnies ni de res”, sentencia Rodríguez.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit