Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Part de l’equip d”Alcarràs’ participarà al cine fòrum de la Sala Mozart de Calella el 2 de març


La Sala Mozart de Calella projectarà Alcarràs el dijous 2 de març a les 20h. Després del visionat hi haurà un debat en el que hi participaran diversos membres de l’equip de la pel·lícula guardonada amb un Os d’Or al 72è Festival Internacional de Cinema de Berlín. Seràn Carla Simón, directora; Tono Falguera, productor del film; i, Jordi Pujol i Anna Otin, actors protagonistes.

Alcarràs, una pel·lícula d’autor dramàtica, explica la història d’una família pagesa que veu com desapareix el seu estil de vida. És la primera pel·lícula en català de la història que guanya un Os d’Or i que es converteix en un dels films més taquillers. Alcarràs va ser seleccionada per l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d’Espanya per a competir en la cursa pels Oscar com a millor pel·lícula de parla no anglesa i va ser la primera pel·lícula en català nominada als Premis del Cinema Europeu.

Als Premis Gaudí d’enguany, Alcarràs, juntament amb Un año, una noche, van ser les pel·lícules més premiades de la nit, amb cinc guardons cadascuna. Alcarrás va obteninr els premis a millor pel·lícula, direcció i guió original.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit