Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls tindrà 140 nous habitatges de protecció oficial de lloguer


Palafolls comptarà amb la promoció d’un nou parc de 70 habitatges de protecció oficial de lloguer. Així ho ha anunciat l’alcalde, Francesc Alemany, a la primera sessió plenària de l’any celebrada aquest passat divendres. Els nous habitatges se situaran entre l’Avinguda Pau Casals i l’Institut Font del Ferro.

D’aquesta setantena de nous pisos, una vintena són promoguts pel consistori i 50 cedits a Incasòl. A més, se n’hi afegiran 70 més de titularitat privada, però també de protecció oficial, que s’hauran de desenvolupar abans de la construcció d’habitatge de renda lliure.

L’Ajuntament de Palafolls va optar a l’accés a uns fons Next Generation de la Unió Europea del Programa d’ajuts de construcció d’habitatges d’arrendament social en edificis energèticament eficients. De fet, aquesta proposta de Palafolls va ser la primera proposta seleccionada a nivell de Catalunya, segons informa el consistori.

Amb aquesta nova promoció d’habitatges, segons va explicar Alemany, el consistori pretén donar sortida a diversos col·lectius del municipi; “sobretot jovent, que no té possibilitat d’emancipar-se a Palafolls perquè no hi ha lloguer de renda lliure ni capacitat de llogar”.

Foto: Ajuntament de Palafolls

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit