Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Palafolls celebra el Fem Palafolls aquest cap de setmana


Palafolls torna a celebrar el Fem Palafolls. Del 30 de juny al 2 de juliol, el municipi maresmenc acull una nova edició d’aquest festival dedicat al comerç, la restauració i la música en directe. De fet, en aquest 2023, Fem Palafolls celebra la seva tercera edició.

El tret de sortida del Fem Palafolls serà el divendres 30 de juny. A les 18h hi haurà l’obertura del village dels restaurants locals, situat al Parc de les esplanes. A més, a les 19h, a la gespa del Casal d’avis, es farà una desfilada de moda a càrrec de la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert. Pel que fa a la nit, hi haurà el concert d’Obseses. En acabar, hi haurà una sessió de DJ a càrrec de DJ Mario Otero.

L’endemà, dissabte, i durant tot el dia, el Fòrum Palatiolo i entre l’Avinguda Costa Brava i el carrer Major acolliran el Fora estocs, a càrrec de la Fundació Privada El Molí d’en Puigvert, i les parades al carrer. A partir de les 18h, tornarà a obrir el village al Parc de les esplanes. Pel que fa a la nit, a les 22h actuarà el grup Ignorantes i, a partir de mitjanit, hi haurà una sessió de DJ Joker.

La 3a edició de Fem Palafolls tancarà el diumenge 2 de juliol. Ho farà amb un concert al village a Son de Rosas, un grup tribut a l’Oreja de Van Gogh.

Foto: Presentació de l’edició de l’any 2022

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit