Free Porn
xbporn

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Paco Membrives, director de Montphoto Fest: “El que inicialment era un grup d’amics de la fotografia de natura, ara es considera un dels festivals de fotografia més importants del món”


 

Avui, al matí360 de Ràdio Marina, ens hi ha acompanyat Paco Membrives, director de MontPhoto Fest, que se celebra a Lloret de Mar aquest cap de setmana.

“El que inicialment va ser un grup d’amics de la fotografia de natura es va convertir en un gran esdeveniment ja no només al nostre territori, sinó de tot Europa. I, ara, es considera un dels festivals de fotografia més importants del món”, explica Paco Membrives. “És un concurs que va néixer molt local i ara és molt internacional”.

Membrives està al capdavant del MontPhoto Fest des de fa 27 anys, un càrrec que es porta amb “desgast” i “il·lusó”, com diu. En tot aquest temps, el seu director explica que ha evolucionat; “MontPhoto és molt més que un festival de fotografia de natura, és un festival de fotografia mediambiental”.

Tot i això, Membrives subratlla que “és un festival que està obert a tots els públics. No són xerrades tècniques de fotografia, són històries”. Així, conclou que aquest festival “és un espai on venir a escoltar històries que ens potencien la nostra sensibilitat envers el medi i ens aporten coneixement”.

D’altra banda, Membrives també destaca la fidelitat amb l’ètica pròpia del festival i la creixent participació internacional del concurs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit