Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Oncolliga Girona obrirà una nova delegació a Lloret

Fins al moment, Oncolliga Girona ha registrat prop d'una seixantena de serveis al municipi de Lloret


La Fundació Oncolliga Girona obrirà una nova delegació a Lloret de Mar. Així, l’entitat arribarà a les 91 seus repartides arreu de les comarques gironines.

Fins al moment, Oncolliga Girona ha registrat diverses dades de pacients lloretencs. D’una banda, ha comptabilitzat 19 atencions psicològiques, 9 atencions de fisioteràpia a domicilis i 6 serveis de drenatge limfàtic, També, 7 atencions d’estètica oncològica, 3 sessions de nutrició i 2 sessions de sexologia. A més, 6 persones han demanat perruques i s’ha facilitat material a un total de 12 famílies.

Oncolliga Girona és una entitat que destina els seus esforços a atendre i acompanyar malalts de càncer, així com a donar suport als seus familiars. Ofereix un gran ventall de serveis com assistència domiciliària, assessorament nutricional i legal, atenció psicològica, cessió de material o un banc de perruques, entre molts altres.

El passat dijous l’alcalde lloretenc Adrià Lamelas i altres representants del govern municipal es van reunir amb la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Paqui Padosa. Tot i la valoració positiva que fan ambdues parts de l’obertura d’una seu al municipi, de moment no hi ha un espai físic. Així, des del govern de Lloret, aposten per treballar conjuntament amb la Fundació per tenir la seu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit