Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Oncolliga dona 3.300 euros a l’Hospital de Blanes per a la compra de cinc nous televisors


La Fundació Oncolliga ha donat 3.300 euros recaptats a la novena edició de la cursa solidària Oncotrail a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Aquest import s’ha invertit en la instal·lació de cinc pantalles a l’Hospital del dia de l’Hospital Comarcal de Blanes.

L’objectiu, com expliquen des de la fundació, és millorar la comoditat i el benestar dels usuaris del centre. Amb les noves pantalles, els pacients poden veure diferents continguts audiovisuals mentre reben el seu tractament.

L’Oncotrail és un repte esportiu i solidari nascut al 2013. L’objectiu de la cursa solidària és recaptar diners i destinar-los íntegrament a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. La prova es disputa per equips i consisteix en recórrer 100 quilòmetres per corriols de la Costa Brava i les Gavarres.

A la darrera edició, celebrada l’octubre del 2022, es van recaptar un total de 381.000 euros. Aquests s’han destinat a diferents hospitals de la província de Girona per dotar-los de material, millorar el confort dels pacients oncològics, obrir nous serveis i fer aportacions a la investigació, segons explica Oncolliga.

Foto: ACN

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit