Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Oncolliga Blanes presenta la remodelació de la nova seu


La delegació a Blanes de la Fundació Oncolliga Girona ha presentat aquest dijous la remodelació del seu espai al barri dels Pins del municipi. Es tracta d’una casa de propietat municipal que ha estat cedida per l’Ajuntament i que s’ha acondicionat per aquest nou ús. Allà presten diversos serveis a les persones que afronten un procés oncològic.

La cessió de l’espai per part de l’Ajuntament es va fer l’any 2019 per un període de quatre anys -l’any passat es va renovar el convenir per quatre anys més- amb l’objectiu que es convertís en la seu del grup. Fins llavors, els serveis que Oncolliga Blanes ofereix a les persones que afronten un càncer, com fisioteràpia, psicologia i psicoestètica, es prestaven als hospitals comarcals de Blanes i Calella i al domicili dels pacients però amb la pandèmia van haver d’habilitar ràpidament aquest espai per no deixar d’atendre ningú.

Durant els darrers anys Oncolliga Blanes ha anat remodelant el local amb la compra de mobiliari o la instal·lació de sistemes de fred i calor, entre altres actuacions, que han finançat amb els recursos provinents de les activitats que organitzen i a través d’algunes donacions.

L’acte d’aquest dijous ha comptat amb la presència de diverses persones que han col·laborat amb el grup d’Oncolliga Blanes durant els darrers anys. També han assistit autoritats locals i la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Paqui Badosa.

Josep Lluís Vidal
Director de Ràdio Marina i marina360.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit