Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

L’Oktoberfest no se celebrarà a Calella el 2024 per un problema de dates

El motiu del trasllat és la impossibilitat d'organitzar l'Oktoberfest a Calella perquè coincidiria amb la celebració de l'IRONMAN Calella-Barcelona


L’empresa World2Meet (W2M) ha informat que traslladarà l’Oktoberfest del 2024 de Calella a una altra població. El motiu, com va avançar Ràdio Calella TV i ha pogut confirmar Ràdio Marina, és la impossibilitat d’organitzar l’esdeveniment a Calella perquè coincidirà amb l’IRONMAN.

Els responsables de l’Oktoberfest afirmen que la notícia de confirmació de la celebració de l’IRONMAN Calella-Barcelona els va arribar per sorpresa tot i que la festa de la cervesa tenia previst renovar per fer més edicions a Calella. La competició esportiva es disputarà el 6 d’octubre i, com que les inscripcions ja estan obertes, la data és inamovible.

La inviabilitat de celebrar l’IRONMAN Calella-Barcelona i l’Oktoberfest es deu al fet que els dos esdeveniments utilitzen les mateixes infraestructures. A més, la coincidència de dates, en el cas que se celebressin tots dos esdeveniments, podria suposar problemes amb la capacitat hotelera per acollir els participants.

Des de l’organització de l’Oktoberfest asseguren que ja han trobat un altre municipi on celebrar l’edició del 2024 que els ha rebut “amb els braços oberts”. Com expliquen, serà a la costa de Barcelona, a la comarca del Maresme, i es confirmarà pròximament.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit