Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Ocupen 22 pisos de manera simultània a Caldes de Malavella


Una trentena de persones van ocupar dijous passat un edifici buit amb 22 pisos a Caldes de Malavella. Van ser els veïns els que van donar l’avís de l’ocupació de l’edifici, situat al carrer Girona de la població. Després d’hores de negociació amb la policia local i els Mossos d’Esquadra, els ocupes van marxar voluntàriament de l’edifici segons expliquen des de l’Ajuntament en un comunicat.

El bloc de pisos ocupat es troba davant de l’escola Sant Esteve i no està habitat. Alguns dels pisos són propietat d’entitats bancàries. Tant els propietaris com les entitats bancàries han denunciat els fets.

Des de l’Ajuntament de Caldes de Malavella han manifestat la voluntat d’iniciar una recollida de signatures per proposar un canvi que endureixi les penes contra l’ocupació d’habitatges. En aquest sentit, l’alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, explica que “ens trobem amb ocupes que ocupen per raons il·legals i que provoquen malestar entre els veïns, i això no ho podem permetre”.

La setmana passada es va fer una actuació per tallar el subministrament elèctric a cinc cases de diverses urbanitzacions del municipi que tenien la llum punxada.

Foto: Aj. Caldes de Malavella

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit