Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Obertes les inscripcions pel Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2024


El Consell Comarcal de la Selva ha obert el període d’inscripcions per formar part del ‘Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2024′. Aquest dossier té la finalitat de donar a conèixer els artistes i les companyies, promoure els seus projectes i vincular-los a l’escena cultural de proximitat, en especial amb els ajuntaments de la Selva.

Des del Consell de la Selva apunten que poden inscriure’s professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música. A més, han de tenir un espectacle per exhibir i demostrar una trajectòria artística suficient.

Així doncs, el Dossier és un instrument de suport, com apunten des de l’ens comarcal, als agents del sector cultural-creatiu per afavorir la contractació a les programacions locals, a més de fomentar relacions de treball.

El ‘Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva’ forma part del ‘Programa comarcal per l’impuls integral de la cultura com element de desenvolupament local als municipis de la Selva’. Aquest programa té el suport de la Diputació de Girona i vol ser una eina dirigida a posar en valor la cultura com a mitjà per fomentar la dinamització econòmica i social dels municipis selvatans. A més, el Dossier també s’inclou dins del projecte SelvaCultura, una plataforma web que agrupa les activitats culturals que es porten a terme a la comarca.

Les incripcions al ‘Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva’ es poden fer a través d’aquest enllaç fins el 17 de setembre del 2023.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit