Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Obertes les inscripcions per la VI Marxa pels Valents de Caldes de Malavella

Fins ara, la campanya #PelsValents ha recaptat més de 800.000 euros que s’han entregat a l’Hospital Sant Joan de Déu


Arriba una nova Marxa pels Valents. Aquest 25 de febrer, aquesta cursa impulsada per la Policia Local de Caldes de Malavella i que recull fons per la investigació del càncer infantil celebrarà la seva sisena edició. Com a objectiu per la VI Marxa pels Valents l’organització s’ha marcat arribar a les 1.500 persones participants.

Les inscripcions per a la sisena edició de la Marxa pels Valents ja estan obertes. Enguany es proposen de nou dues opcions de recorregut a peu, una de 7 i una de 10 quilòmetres. A més, també hi haurà dos recorreguts per fer en bici: un de 13 i un de 28 quilòmetres. El cost de la inscripció és de 13 € amb esmorzar inclòs. A més, els primers 500 dorsals inscrits seran obsequiats amb la tradicional samarreta de la jornada, que enguany és d’un verd esperança. La resta de participants rebran una bossa. L’hora de la sortida, serà de les 9-9.15 h des de la Rambla del Rufí. Enguany, com a novetat, s’escalarà la sortida per augmentar la seguretat de les persones participants.

Els orígens de la Marxa pels Valents

L’1 d’octubre del 2017, en el marc de la Fira de l’aigua, el cos de la Policia Local de Caldes de Malavella va fer una tallada de cabells per recollir cuetes per fer perruques per nens i nenes malalts de càncer. Vist l’èxit de la recollida l’aleshores Sergent en cap Xavier Muñoz es va reunir amb dos caps de policia d’altres poblacions per compartir les sensacions. De la trobada va sorgir la idea de fer escuts solidaris. Així, la campanya s’ha escampat per tot Catalunya.

De moment hi ha més de 200 municipis col·laborant en la campanya #PelsValents a través dels cossos de Policia Local, Protecció Civil, IPAs, o d’altres. També hi ha cossos implicats fora de Catalunya. Amb tot, fins ara, s’han recaptat més de 800.000 euros que s’han entregat a l’Hospital Sant Joan de Déu.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit