Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Oberta la convocatòria per cobrir 11 places de policia local a sis municipis del Maresme

Les places són als municipis d'Argentona, El Masnou, Premià de Dalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar


El Consell Comarcal del Maresme ha obert una nova convocatòria per cobrir 11 places de policia local a sis municipis de la comarca.

Aquesta convocatòria és part d’una iniciativa impulsada conjuntament amb el Departament d’Interior per fer una selecció unificada d’agents de policia local. A més, també vol crear una borsa de personal interí per cobrir vacants. La primera es va fer el 2022.

Així, el Ple d’ahir va aprovar, per unanimitat, els convenis amb els ajuntaments i les bases reguladores que regiran aquesta selecció conjunta.

Els municipis que tenen vacants de policia local són Argentona (2), El Masnou (2), Premià de Dalt (1), Teià (1), Vilassar de Dalt (2) i Vilassar de Mar (3).

D’altra banda, els i les aspirants que superin les proves, però no obtinguin plaça, passaran a formar part d’una borsa de personal interí que gestionarà Interior. Amb aquesta borsa es cobrirà, durant un període de 2 anys, les vacants que puguin tenir els ajuntaments d’Argentona, El Masnou, Premià de Dalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. També els de Caldes d’Estrac, Canet de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit