Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

Obert el concurs de llicències pels mercats de Tordera


L’Ajuntament de Tordera ha obert el procés d’atorgament de llicències municipals de venda no sedentària als mercats de Tordera, el de Sant Pere i el dels dimarts. En total s’atorgaran 21 places. Una dotzena de llicències seran al mercat dominical de Tordera i 5 pel mercat setmanal del Veïnat de Sant Pere. Les quatre restants seràn pel mercat dels dimarts a la plaça de l’Església.

L’objectiu principal d’aquesta convocatòria de llicències de venda, segons apunten des de l’Ajuntament de Tordera, és poder continuar potenciant l’activitat comercial dels mercats. Alhora, també es volen proporcionar nous productes, reforçar l’existent i garantir al públic habitual el tipus de comerç que té més demanda. A més, des del consistori expliquen que també es vol crear una llista d’espera de llicències. Així esperen agilitzar la designació de possibles noves places.

El període de presentació de les sol·licituds per les llicències de venda als mercats de Tordera, Sant Pere i el dels dimarts estarà obert fins el 12 de setembre.

Gemma Masó i Casadevall
Periodista de Ràdio Marina.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit