test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del divendres 24/05/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El Departament de Territori preveu doblar en els pròxims anys les línies Expres.cat amb 38 noves línies. Així arribaria fins a la vuitantena. D’entre aquestes noves línies, sis seran a la Selva i al Maresme: l’e35 (Premià de Dalt-Barcelona), l’e36 (Pineda de Mar-Calella-Barcelona), l’e38 (Teià-El Masnou-Barcelona), l’e42 (Lloret de Mar-Blanes-Barcelona), e7 (Blanes–Lloret de Mar) i l’e8 (Blanes–Girona). En aquest darrer cas, però, Territori ha explicat que tant podria ser una línia nova o l’actual L0167 reconvertida.

– El Departament d’Educació mantindrà finalment la segona línia d’Infantil 3 de l’escola Germanes Bertomeu de Mataró per al pròxim curs, gràcies a noves assignacions d’alumnes que es faran en aquest centre, més enllà dels de les famílies que l’havien triat en primera opció. La decisió es va prendre aquest dimecres en una reunió amb l’Ajuntament que ha permès “reconduir” els plans inicials, que implicaven prescindir d’una de les dues línies.

– La música i la veu continuaran sent un part fonamental del festival Poesia i + en la seva 19a edició. El festival es desplegarà del 3 al 14 de juliol en sis municipis del Maresme: Caldes d’Estrac, Teià, Arenys de Mar, Mataró, Dosrius i Alella. Aquesta edició tindrà concerts de Mishima, Christina Rosenvinge, Ernest Crusats, Mar Pujol i Arnaldo Antunes, entre d’altres. La cultura popular i les tradicions del Maresme tindran un pes important, des de la imatge fins a la programació, amb propostes que connecten el territori i les arts contemporànies.

– Arbúcies tornarà a guarnir-se de catifes de flors aquest diumenge 26 de maig. Es podran veure fins a 31 confeccions florals. Destaca la catifa que confeccionarà la Penya Barcelonista, la primera de la història de l’entitat, per commemorar els 50 anys de la seva fundació. També hi haurà els RaconsCATIFES, on es podran veure 25 creacions artisticoflorarls d’artistes arbuciencs.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit