Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 6/03/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– El sindicat Comissions Obreres ha donat suport al projecte empresarial de l’empresa ACIN Recycling Metals per a la tèxtil Nylstar de Blanes. En un comunicat emès aquest dimarts, CCOO assenyala que la de l’empresa de reciclatge amb seu a Riudarenes és “l’única oferta presentada que garanteix un projecte industrial que permet mantenir la indústria en un territori molt dependent del sector turístic”. A més, el sindicat apunta que l’empresa de reciclatge industrial mantindria el projecte industrial i asseguraria una inversió i increment de la plantilla. Així, CCOO insta a les administracions públiques i judicials que posin totes les mesures per garantir la viabilitat del projecte.

– El Departament de Territori ha començat les obres de manteniment i reparació de la carretera GI-682 en el tram entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. Les obres consistiran en la reparació de les zones en què el ferm està malmès dins de la travessera de Lloret i en el tram entre les dues poblacions de la Selva Marítima. A més, també es reposarà la senyalització horitzontal. Les obres tindran una durada de 8 setmanes, així que es preveu que s’acabin abans del 26 d’abril. Tot i que s’aturaran durant la Setmana Santa. Mentre durin els treballs, la circulació quedarà afectada per talls d’entre 5 i 10 minuts, segons Territori.

– Riudarenes s’ha incorporat al projecte cultural i turístic del Vescomtat de Cabrera. Amb aquesta incorporació, el projecte ja compta amb 12 municipis participants en aquest programa amb l’objectiu de fer valdre el patrimoni material i immaterial de la nissaga dels Cabrera.
Amb l’entrada de Riudarenes també s’incorporen al projecte dos elements patrimonials més: l’Església de Sant Martí de Riudarenes, un temple d’origen romànic documentat des de l’any 1190; i el Castell d’Argimon, documentat el 925. Amb aquests, el projecte del Vescomtat de Cabrera té ja 41 elements patrimonials, tots ells part del llegat dels Cabrera.

– L’Ajuntament de Tordera ha presentat el cartell de la 47a Fira Mercat del Ram. Enguany la Fira se celebrarà els dies 22, 23 i 24 de març, com sempre, al Parc Prudenci Bertrana.
Entre les novetats d’aquesta edició número 47 hi ha la recuperació de la programació el divendres a la tarda i de la Fesolada. A més, enguany també hi haurà un espai dins del recinte firal on s’exposarà maquinària agrícola i eines per mostrar l’evolució que ha viscut aquest sector. Tota la programació de la 47a Fira Mercat del Ram de Tordera, que inclourà més d’una cinquantena d’activitats, es donarà a conèixer en els pròxims dies.


Vols rebre el podcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit