test

Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimecres 22/05/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– Un Mosso d’Esquadra es troba ingressat en estat molt greu en un centre sanitari després que la matinada de divendres a dissabte fos ferit per una altra persona, segons ‘El Caso’. Fonts policials han explicat que l’agent, que es trobava fora de servei, va intervenir en veure que els vigilants de seguretat d’una discoteca ubicada al port del Masnou tenien problemes amb una tercera persona. Va ser en aquesta intervenció quan va tenir lloc l’incident i l’agent va ser ferit i traslladat a un centre sanitari en estat molt greu. La Unitat d’Investigació de Premià de Mar té una investigació oberta i per ara no hi ha detinguts.

– El Govern ha aprovat aquest dimarts la signatura del conveni amb el govern espanyol per a la millora de nou enllaços existents de l’AP-7 i la creació de set més a la mateixa AP-7 i, també, a l’AP-2. Entre aquests hi ha l’enllaç de la C-35 a Maçanet de la Selva amb l’AP-7.
El document concreta com es faran les actuacions recollides en el protocol d’encomanes de gestió de les dues autopistes amb una inversió total de 250 milions d’euros. Quan el govern espanyol també ho confirmi es podrà formalitzar la signatura i així, l’Estat farà transferències anuals per aquestes obres que han d’afavorir l’accessibilitat i la mobilitat. La Generalitat redactarà els estudis i projectes que detallaran tècnicament aquestes actuacions i impulsarà i executarà els treballs. Més enllà de les obres a l’AP-7 i l’AP-2, també hi ha contemplada la pacificació i integració de l’N-II al Maresme.

– Malgrat de Mar ha presentat el Festival Libèl·lula, un esdeveniment centrat a acollir la creativitat dels joves, fomentar un oci nocturn alternatiu i impulsar un consum artístic crític. El Festival Libèl·lula se celebrarà a la plaça Moguer en dues sessions. La primera serà el 15 de juny. La segona, el 19 de juliol.
El Festival Libèl·lula barrejarà música amb DJs locals, performances d’artistes joves de Malgrat i actuacions de dansa.

– Els patis dels centres escolars de la comarca de la Selva tornaran a omplir-se d’art. L’Oficina Jove del Consell Comarcal ha posat en marxa la tercera edició del projecte Patis Artístics. Aquesta iniciativa té l’objectiu d’acostar la cultura als i a les joves de 12 a 18 anys a través d’espectacles de petit format durant les hores del pati dels centres d’educació secundària. Per l’edició d’aquest 2024, la tercera del projecte, es vol seguir promovent les accions que encaixen a la segona fase de la iniciativa, a banda, també, de les actuacions als patis. En aquest sentit, una de les novetats d’aquest any és que en els municipis que apostin per aquesta segona fase, es farà alguna actuació en un espai municipal fora dels instituts.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit