Portal de Continguts Digitals de Ràdio Marina

notícies360 del dimarts 23/04/2024


notícies360 – Escolta-ho aquí:


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


Continguts

– L’Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu i el Departament d’Interior estudien obrir una nova comissaria de Mossos d’Esquadra al municipi de la Selva. Aquest dilluns s’ha fet una trobada tècnica entre representants del consistori i del Departament per estudiar la viabilitat del projecte. L’objectiu del projecte seria poder millorar el servei de seguretat ciutadana millorant els temps de resposta del cos a la zona del Baix Montseny. Segons ha comunicat l’ajuntament, la nova instal·lació s’ubicaria al polígon industrial, en uns terrenys municipals, i dependria de la comissaria de Santa Coloma de Farners.

– El Departament de Territori ha iniciat les obres pendents per al desmantellament total de les antigues àrees dels peatges alliberats l’agost de 2021 a l’autopista del Maresme. Es tracta majoritàriament de les infraestructures laterals que van quedar dempeus un cop desballestats els peatges troncals. Els treballs s’han iniciat a l’antic peatge de Santa Susanna i també es duran a terme a les àrees de Vilassar de Dalt i Arenys de Mar així com a les sortides d’Alella, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Les obres s’allargaran uns cinc mesos i el cost global, que també inclou actuacions a la C-33, és de 5 milions. El següent pas serà la transformació d’algunes d’aquestes zones en plantes solars fotovoltaiques.

– Un total de 13 professionals d’infermeria i tècnics de cures auxiliars d’infermeria dels hospitals de Calella i Blanes participen en un estudi per prevenir i disminuir les caigudes dels pacients ingressats.
Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva apunten que les caigudes són els incidents que es produeixen amb més freqüència en l’àmbit hospitalari. Del total d’incidents de pacients notificats l’any 2022, un 28% van ser caigudes. La recollida de dades va començar a principis del 2024 i s’allargarà un any.

– L’Ajuntament de Blanes ha organitzat dues jornades d’Speed Dating Laboral, una sessions de cites ràpides enfocades a trobar feina. Es faran aquest dimecres i dijous a la biblioteca comarcal. L’objectiu d’aquestes jornades és posar en contacte empreses que estan buscant incorporar professionals amb els i les candidates que estan buscant feina.


Vols rebre el pòdcast notícies360 gratuïtament al teu mòbil? L’enviem cada dia a primera hora del matí. Dona’t d’alta AQUÍ


FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

El més llegit